ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ Το πολυτιμότερο δώρο της φύσης

Απαραίτητο για κάθε ζωή

Το νερό, το πολυτιμότερο δώρο της φύσης. Ένα δώρο με πολλές ξεχωριστές ιδιότητες που είναι απαραίτητες για κάθε ζωή. Για τον άνθρωπο, το νερό παίζει καθοριστικό ρόλο, καλύπτει περίπου το 60% του σωματικού βάρους και συμβάλλει σε βασικές λειτουργίες, όπως η μεταφορά θρεπτικών ουσιών και οξυγόνου στα κύτταρα, η ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος αλλά και η λίπανση των αρθρώσεων. Επιπλέον, είναι ο βασικός διαλύτης στις βιοχημικές αντιδράσεις στο σώμα.

Τι είναι το Φυσικό Μεταλλικό Νερό;

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι εμφιαλωμένου νερού. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κύκκος, λαμβάνεται απευθείας από τις υπόγειες πηγές του δάσους του Κύκκου που προστατεύονται από κινδύνους ρύπανσης και δεν υποβάλλεται σε καμία επεξεργασία πριν συσκευαστεί στο εργοστάσιό μας. Χαρακτηρίζεται από την περιεκτικότητά του σε ορισμένα ανόργανα άλατα και τις σχετικές αναλογίες τους.

ΝΕΡΟ ΒΡΥΣΗΣ
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΝΕΡΟ
ΝΕΡΟ ΠΗΓΗΣ
ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ NEPO
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ Δημοτικό νερό πολλαπλών προελεύσεων Πολλαπλές προελεύσεις Από καθορισμένη πηγή υπόγειου νερού, που εμφιαλώνεται στην πηγή Από αναγνωρισμένη και ειδικά ορισμένη, πηγή υπόγειου νερού σταθερής σύστασης που εμφιαλώνεται στην πηγή
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ Επιτρέπεται η επεξεργασία απολύμανσης Επιτρέπεται η επεξεργασία απολύμανσης Δεν επιτρέπεται η επεξεργασία απολύμανσης Δεν επιτρέπεται η επεξεργασία απολύμανσης
ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ Ναι Ναι Όχι Όχι
KATIONTA (mg/l)*
 • Ασβέστιο (Ca**)
  30,2
 • Μαγνήσιο (Mg**)
  14,2
 • Κάλιο (Κ)
  0,1
ANIONTA (mg/0)*
 • Όξινα ανθρακικά (HCO3)
  143
 • Θειικά(SO4)
  27
 • Χλωριούχα(Cr)
  19
 • Νιτρικά (ΝΟ2)
  <0,3

* ΧΗΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ
(07.11.2018 SGS INSTITUT FRESENIUS GERMANY)

Οφέλη της κατανάλωσης του νερού
Ήξερες ότι;

Το νερό συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών σωματικών και γνωσιακών λειτουργιών (με προτροπή κατανάλωσης min 2L νερού).

Το νερό συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής ρύθμισης της θερμοκρασίας του σώματος (με προτροπή κατανάλωσης min 2L νερού).

Το νερό είναι ο καλύτερος σύμμαχος για να αποβάλετε τις τοξίνες από τον οργανισμό σας.