Δίνουμε νέα ζωή

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ 0.5L

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ διατίθεται σε συσκευασίες των 0,5L, 1L, 1,5L και σε πολυσυσκευασίες 12X500ml και 6X1,5L.

Οι χαρακτηριστικές καμπύλες των συσκευασιών 0,5L και 1,5L είναι αυτές που κάνουν το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ να ξεχωρίζει στην κυπριακή αγορά.

Νερό ΚΥΚΚΟΣ 0,5 L


Η συσκευασία 0,5L διατίθεται σε όλα τα σημεία πώλησης νερού ΚΥΚΚΟΣ. Το μέγεθός της, επιτρέπει να μεταφέρεται εύκολα, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να απολαμβάνουν τη δροσιά του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΚΥΚΚΟΣ, όπου κι αν βρίσκονται.

Νερό ΚΥΚΚΟΣ 1 L

Η συσκευασία 1L διατίθεται σε εστιατόρια, ξενοδοχεία και καφετέριες.

Νερό ΚΥΚΚΟΣ 1,5 L

Η συσκευασία 1,5L διατίθεται κυρίως σε περίπτερα φούρνους και υπεραγορές.

Νερό ΚΥΚΚΟΣ 12Χ500ml

Η πολυσυσκευασία 12x500ml διατίθεται σε φούρνους περίπτερα και υπεραγορές

Νερό ΚΥΚΚΟΣ 6Χ1,5L

Η πολυσυσκευασία 6×1,5L διατίθεται σε φούρνους περίπτερα και υπεραγορές.

Ιστορία μας

Διαδρομή στην Ιστορία

Το ταξίδι του ξεκίνησε το 2002 στην καρδιά του δάσους του Κύκκου, εκεί
όπου η ομορφιά της φύσης έχει μείνει αναλλοίωτη στον χρόνο. Από τότε
μέχρι και σήμερα, μας προσφέρει την ανώτερη ποιότητα νερού κατευθείαν
απ’ την πηγή.

Ποιότητα

Ανώτερη ποιότητα νερού κατευθείαν απ’ την πηγή

Στην καρδιά του δάσους του Κύκκου, ανάμεσα στα δέντρα και στη φύση, βρίσκεται το εργοστάσιο παραγωγής του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΚΥΚΚΟΣ. Η αφοσίωσή μας στο να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα νερού στο κοινό, αναγνωρίστηκε και κατάφερε να αποσπάσει διεθνή βραβεία για τη γεύση και την ποιότητά του.

Πηγή ζωής

Το πολυτιμότερο δώρο της φύσης

Για τον άνθρωπο, το νερό παίζει καθοριστικό ρόλο, καλύπτει περίπου το 60% του σωματικού βάρους και επιτελεί βασικές λειτουργίες, όπως η μεταφορά θρεπτικών ουσιών και οξυγόνου στα κύτταρα, η ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος αλλά και η λίπανση των αρθρώσεων.

DOCUSERIES

Καμπάνιες / CSR


2018 Στην κορυφή της καρδιάς μας

Αξιοποιώντας το momentum της προηγούμενης χρονιάς και με στόχο πάντα τη διατήρηση και την ενδυνάμωση της ευαισθητοποίησης του κόσμου ως προς την αξία της προστασίας του δάσους, λανσάραμε την καμπάνια «Στην κορυφή της καρδιάς μας». Η εκστρατεία έπαιξε στην τηλεόραση αλλά το επίκεντρό της ήταν η διαδικτυακή ενέργεια «Με την καρδιά σου». Σε αυτήν καλούσαμε τον κόσμο να μπει στο kykkosnature.com και να φυτέψει το δέντρο του online για να μπει σε κλήρωση για πλούσια δώρα. Στόχος της καμπάνιας, που στέφθηκε για μια ακόμη χρονιά με επιτυχία, ήταν να εμπνεύσουμε στον κόσμο την αγάπη για τη φύση.