Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ Η Ιστορία ξετυλίγεται

Το ταξίδι ξεκινά

Σε μια καταπράσινη περιοχή στο δυτικό μέρος της οροσειράς του Τροόδους, γεννήθηκε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ. Το ταξίδι του ξεκίνησε από το 2002, στην καρδιά του δάσους του Κύκκου, εκεί όπου η ομορφιά της φύσης έχει μείνει αναλλοίωτη στον χρόνο. Από τότε μέχρι και σήμερα, μας προσφέρει την ανώτερη ποιότητα νερού κατευθείαν απ’ την πηγή.

Μια νέα εποχή

Η πορεία μας συνδέθηκε με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ την 1η Ιουνίου του 2011, όταν η εταιρεία μας, υπό την τότε επωνυμία της «Α/φοί Λανίτη Λτδ», μέλος του ομίλου Coca-Cola HBC, ανέλαβε την χρήση του brand και την εμφιάλωση στις εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο δάσος του Κύκκου και τη διάθεση του σε όλη την Κύπρος. Με αφοσίωση στις αξίες μας και στη διατήρηση της αγνότητας του νερού μας, καταφέραμε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ να διακριθεί τόσο σε τοπικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Ανανεωμένη ταυτότητα

To 2012 το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ άλλαξε μορφή και συστήθηκε εκ νέου στην κυπριακή αγορά με ανανεωμένη και μοντέρνα ταυτότητα, έχοντας ως βασικό χαρακτηριστικό της τον νέο σχεδιασμό της φιάλης με το εμβληματικό καλούπι που διατηρεί μέχρι και σήμερα.

Με έμπνευση το δάσος μας

Το δάσος του Κύκκου, ένα δάσος γεμάτο εικόνες με ανυπολόγιστη αξία για τη ζωή, για τον άνθρωπο. Ένας ανανεώσιμος φυσικός πόρος που μας δίνει ανεξάντλητες δυνατότητες για να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες στη ζωή μας. Γι’ αυτό τον λόγο, από το 2013 θέσαμε ως προτεραιότητα τη φροντίδα του. Γνωρίζοντας ότι προφυλάσσοντας το δάσος του Κύκκου, διασφαλίζουμε την αγνότητα και καθαρότητα του νερού μας.

Προστατεύουμε το δάσος

Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες και αναπτύσσουμε δράσεις, για να κινητοποιήσουμε τον κόσμο της Κύπρου να δει μέσα απ’ τα δικά μας μάτια τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος. Όχι μόνο της δασικής περιοχής του Κύκκου, αλλά της κυπριακής φύσης γενικότερα. Δράσεις που οργανώνουμε σε τακτική βάση, όπως η δεντροφύτευση, αποτελούν σημαντικές περιβαλλοντολογικές κινήσεις που βοηθούν καθοριστικά τον πλανήτη γη να ανασάνει. Έτσι και εμείς συνεισφέρουμε και δίνουμε πίσω στη γη την ανάσα που χρειάζεται, με μια σειρά ενεργειών που πραγματοποιήσαμε και θα συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε για τα δάση της Κύπρου.

Διεθνείς διακρίσεις

Από το 2017, το νερό μας αναγνωρίζεται επίσημα από τις Κυπριακές Αρχές ως Φυσικό Μεταλλικό Νερό. Tο 2018 την αναγνώριση της ποιότητας του νερού ήρθε να ενισχύσει η «Χρυσή Διεθνής Βράβευση Ποιότητας» από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης ποιότητας DLG. Έτσι, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ έγινε το πρώτο κυπριακό νερό το οποίο κατέχει διεθνή διάκριση. Την ίδια χρονιά για πρώτη φορά, αποσπάσαμε την ανώτατη διάκριση ποιότητας «Gold Award 2018» από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης ποιότητας Monde Selection, ενώ και ο διεθνής οργανισμός International Taste Institute αναγνώρισε την ανώτερη γεύση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΚΥΚΚΟΣ, απονέμοντάς του το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης με δύο αστέρια.

Μέχρι σήμερα συνεχίζουμε να κερδίζουμε τις ίδιες διακρίσεις, κι αυτό γιατί διατηρούμε την ποιότητα του νερού μας αναλλοίωτη, με τον ίδιο πάντα σεβασμό στον τόπο που το γέννησε.